• Zijerveld - Cheese Unlimited

  Noord-Hollandse Kaas

  Het Rode Zegel garandeert échte Noord-Hollandse kaas. De unieke herkomst, receptuur en rijpingswijze zorgen voor een kaas van absolute topkwaliteit. Echte Noord-Hollandse kaas heeft van de Europese Unie een Beschermde Oorsprongsbenaming gekregen. Rodezegel.be

  Lees meer »

 • Zijerveld - Cheese Unlimited

  Boerenkaas

  De kwaliteit van onze Boerenkaas wordt bezegeld door het keurmerk Kwaliteitszorg Boerderijzuivel. De unieke herkomst van elke kaas kan worden opgezocht via het innovatieve traceringconcept MijnBoerenkaas.nl, waar smaak en herkomst van elke unieke kaas worden uitgelicht.

  Lees meer »

 • Zijerveld - Cheese Unlimited

  Buitenlandse kaas

  Een breed assortiment van kazen van over de grens, begeleid door een heldere informatievoorziening in de vorm van een kleurensysteem. De hoogstaande kwaliteit komt tot uiting in producten uit eigen productie en in producten van onze buitenlandse leveranciers.

  Lees meer »

 • Zijerveld - Cheese Unlimited

  Geitenkaas

  Halfharde Hollandse geitenkaas, kwaliteitsproduct van eigen bodem. Productgroep met potentie, die zich mag verheugen in een sterk groeiende belangstelling van de consument. De onderscheidende merken Arina en Chevagne stellen u in staat de kracht van geitenkaas optimaal te benutten.

  Lees meer »